Eten & Drinken

Koffie Piaggio

Koffie drink je de hele dag door, van vroeg in de ochtend tot in de avond. Daarom kan een barista op een festival niet ontbreken.

Horeca AnnoNu tourt met hun koffie piaggio door het hele land en tijdens Buitenblik 2019 spelen zij een thuiswedstrijd in het mooie Zevenaar.

Geniet van de lekkerste koffies!

  • Horeca anno.nu

Fish, zoete Aardappelspiraal & Burger

 

Vis, vlees en aardappels allemaal op 1 plankje. Geniet van gefrituurde zoete aardappel, een verse runderburger en een mooi visje.

Houd je niet van vis? Dan doen we er een extra burger bij!

 

  • Horeca anno.nu

VanJan

Vers en lekker eten

Een mooi gerecht of een uitgebreid maal, in de truck Van Jan bereiden we het allemaal. Met verse ingrediënten en ter plekke klaargemaakt. Zo lekker, dat is al een feestje op zich.

Om je vinger bij op te eten, onze snacks en fingersfood. Met z’n gezellige festival-sfeer maakt Van Jan elk event compleet. Dan nemen we meteen een terras en parasols mee. Feest!

Hosanna Catering

 

shaved ice en Surinaamse hapjes, waaronder een verrukkelijke saté

 

 

Wurstmeister

Met een Klassieke Brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck of met een Klassieke Brandweerveldkeuken als Foodcar verkoopt de Wurstmeister o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Onze Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden vergezeld met een glutenvrij broodje.

De kippenpreuverie

De Kippen Preuverie is een uniek food concept van Stephanie’s Foodservice. De Kippen Preuverie staat geheel in het teken van het meest veelzijdige stukje vlees,KIP! Maar dan bereidt met een culinaire twist.

Nagenoeg alle ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten vinden hun herkomst in de Achterhoek. De schilderijen van de Nederlandse kunstenares Liz maken dat De Kippen Preuverie een unieke uitstraling heeft. Deze foodtruck is mede daardoor een publiekstrekkermet grote aantrekkingskracht op food lovers.

Wij werken uitsluitend samen met lokale leveranciers. Zo werken wij samen met Bakkerij Hengelo uit Hengelo Gelderland en Poelier ’t Vöske uit Lochem. Doordat wij korte lijnen hebben met onze leveranciers kunnen wij altijd onze productkwaliteit waarborgen. Hierdoor kunnen wij op ieder evenement mensen verassen met vernieuwende, maar bovenal smakelijke gerechten. Alle gerechten komen uit eigen keuken en worden bereidt volgens de HACCP normen.

zoet & zopie

speciaal voor kinderen

Op veel feestjes en foodfestivals zijn al die grote mensen altijd zo met zichzelf bezig. Jammer! Gelukkig rijdt er een foodtruck door Nederland die niet alleen op de lekkerste zoetigheden, maar ook op vrolijkste kinderlach trakteert. Bij onze Renault Estafettebus zijn de kinderen eindelijk eens een keer de baas.

Je mag zelf limonade tappen met behulp van onze limonadekabouter. We verkopen heerlijke wafels op een stokje en suikerspinnen om te zoenen. Allemaal in mooie porties voor kinderen. Natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook wat bestellen. Als ze het maar niet in hun hoofd halen om bij het speciale kinderluik af te rekenen. Dat is onze plek!

Schoorsteenbrood

De kürtőskalács (schoorsteenbrood) is een traditionele zoete lekkernij, die zijn oorsprong vindt in Transsylvanie. Deze snack wordt door ons op ambachtelijke wijze bereid in onze stand: het deeg wordt uitgerold, om een houten as gewikkeld en voorzien van een suikerlaag.

De kürtőskalács wordt boven de smeulende kolen gegaard, totdat de suikerlaag is gekarameliseerd. Daarna wordt er een heerlijke topping naar keuze overheen gestrooid, zoals bv walnoten, vanille of kaneel.

De kürtőskalács wordt bij voorkeur warm van de bbq gegeten en is een dag houdbaar. Eet Smakelijk!