Festival

aan de Breuly

Crash out

Zaterdag 11 mei

13:00 uur

Zevenaarse band met ambitie

Crash Out is opgericht op 3 mei 1988 en speelde de eerste noten onder het toeziend oog van molen De Hoop in ‘De Lantaern’ in Oud Zevenaar waar we jarenlang gerepeteerd hebben. Sindsdien is er veel veranderd, heeft een breed scala aan muzikanten de band versterkt en verlaten en is het repertoire aangepast van Blues, Jazz en Rock naar meer rustiger werk, ballads en luisterliedjes (Americana). Toch schuwen we stevige nummers niet en kunnen we nog steeds ‘los’ gaan.

Oudgedienden Jan Bergmans en Wian Egberts, die al vanaf de oprichting in 1988 er bij zijn, trekken nog steeds met veel plezier de kar en zorgen er voor dat Crash Out door de jaren heen een band met ambitie blijft. Vanaf november 1993 repeteren we in de Pop Oefen Ruimte in de Maatjes in Zevenaar waar we iedere dinsdagavond met veel plezier ons repertoire proberen uit te breiden. Momenteel spelen we covers van o.a. Calvin Russel, Lou Reed, Ilse de Lange, Velvet Underground, Willie Nelson enz. enz. en sinds korte tijd Elvis nummers.

De band bestaat uit: Jan Bergmans (zang, percussie en gitaar) Wian Egberts (gitaar, zang) Karin Kasteel (zang en ukelele) Stephanie Foekens Knoop (zang en keyboard) Wim Bisselink (bas) en André Ronda die Elvis nummers zingt.

Crash out

Zaterdag 11 mei

13:00 uur

Verder op Zaterdag 11 mei