Festival

aan de Breuly

René van Anen

Zaterdag 20 mei

13:00 uur

Stoelmassage

Wat is een stoelmassage? Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage die met name werkt op schouders, nek, hoofd en armen. Het is gericht op het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Je ervaart nieuwe energie, ontspanning en rust. De stoelmassage krijg je op een speciaal ontworpen massagestoel. De massage is laagdrempelig. Vanuit een ontspannen houding onderga je, in je kleding, de behandeling. Er wordt geen gebruik gemaakt van olie.

Buitenblik actie Tijdens het festival kan je op zaterdag én op zondag langskomen om de massage te ervaren. Ik geef je een stoelmassage van 8 minuten, waarna je weer ontspannen het festival kan vervolgen. De aktieprijs voor deze massage is gelijk qelijk aan 2 munten.  Je kunt ter plaatse pinnen (6 euro) of betalen met munten uiteraard. Kom even langs en schrijf jezelf in zodat je zeker bent van een plekje!

Wie ben ik? Ik ben René van Anen. Ik zie het als mijn missie om mensen weer in contact met zichzelf te laten komen, zodat ze beter omgaan met stress, zich fitter en vitaler voelen en duurzaam inzetbaar zijn. Dus als je vragen hebt op dit vlak vertel ik je graag meer! Wil je alvast meer informatie, kijk dan op renevananen.nl

René van Anen

Zaterdag 20 mei

13:00 uur

Verder op Zaterdag 20 mei