Buitenfilm

Vrijdagavond 31 mei 22.00-24.00 uur

Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

geregisseerd door Ol Parker
met Amanda Seyfried, Lily James en Jeremy Irvine

Korte Films in Caravan

Waanzinnig

een film van Berend Teunissen

“Waanzinnig” is een korte film gemaakt door Berend Teunissen samen met zijn geweldige film crew. De korte film is de eerste officiële film van Berend en is gelijk ook een groot succes geworden op meerdere festivals. Op het festival komt Berend voorafgaand aan de film een praatje maken over de film en na afloop krijgt u een kijkje in het volgende project.

“Waanzinnig”: Suze’s geluk is aan het opraken, sinds het ongeluk gaan er steeds meer dingen mis. Kasper komt in haar leven terecht die een kans van geluk biedt, maar Suze en haar vriendin Bo kunnen beiden het verleden niet loslaten wat tot waanzin lijdt. Achtervolgt het verleden Suze teveel of kan ze het nog loslaten? 

Zaterdag 1 juni
13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur

met introductie van Berend

Zondag 2 juni
Tijden worden op het terrein aangegeven

 

Maximaal 8 personen

 

Leeftijdsgroep: 8+

 

Toegang Gratis

Zevenaar toen……

films van CVZ

Oude films over Zevenaar worden vertoond, aangeleverd door de Cultuurhistorische Vereniging Zevenaar (CVZ)

Zaterdag 1 juni
vanaf 13.00 uur

 

Zondag 2 juni
Tijden worden op het terrein aangegeven

 

Maximaal 8 personen

 

Leeftijdsgroep: 8+

 

Toegang Gratis