Festival

aan de Breuly

INFORMATIEPUNT

Adres Buitenblik Festival

Breulylaan 3 Zevenaar

We boeken een heleboel artiesten, bands en gekke acts. Echt teveel om hier ff op te sommen. Onder PROGRAMMA lees je bij ieder onderdeel wie op het festival staan en wannneer.

Bij betreding van het festivalterrein geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen en filmploeg. 

Op het festival is de TOEGANG GRATIS, dankzij onze geweldige sponsors

Je kunt je eigen eten thuislaten, er staan barretjes om je dorst te lessen en foodtrucks om je maag te vullen. 

Het BuitenBlik festival is goed bereikbaar per fiets. Houd de borden in de gaten want we hebben een speciale parkeerplaats voor jouw stalen ros.

Op het festivalterrein betaal je alleen voor je hapje, drankje en een bezoek aan het toiletgebouw. Bij workshops en op het voel-je-fijn-plein kunnen sommige aanbieders bij deelname een kleine bijdrage vragen om de kosten te dekken.

Wil je graag onderdeel zijn van ons enthousiaste team? Je bent van harte welkom! Mail ons via: info@buitenblik.nl

Het festivalterrein is open:

Op vrijdagavond 10 mei  van 18.00 tot 00.00 uur

Op zaterdag 11 mei van 13.00 tot 00.00 uur

Op zondag 12 mei van 13.00 tot 18.00 uur

Op zondag sluiten we eerder. Zo houden we genoeg energie over om de dagen erna alles weer netjes op te ruimen. 

Bij het festivalterrein zijn niet genoeg plekken voor je ‘blik op 4 wielen’. Voor mindervaliden is er wel een kiss & ride. Op het openbare (gratis) parkeerterrein naast het treinspoor is volop parkeermogelijkheid. De ingang tot de parkeerplaats is aan de straat met de naam Stationsplein en staat aangegeven. In nog geen 10 minuten lopen ben je op het festivalterrein. Tijdens je wandeling staan ‘BuitenBlik wegwijsborden’ zodat je niet verdwaalt en tijdig op het festival belandt. Houd ook de aanwijzingen van de verkeersregelaars in de gaten. 

Ook bij slecht weer gaat het festival door. Dus neem je paraplu mee en trek je laarzen aan als regen ons festival bezoekt. Maar we gaan er natuurlijk van uit dat we mooi weer hebben!

Natuurlijk heeft BuitenBlik haar eigen social media: FB, Instagram en deze website. Houd onze ‘socials’ in de gaten voor het laatste nieuws.  

Iedereen is welkom op BuitenBlik. Op ons festivalterrein mag veel maar we hebben óók enkele regels en die vind je hier. Met het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met deze regels.

Honden niet toegestaan
Honden zijn niet toegestaan met uitzondering van erkende hulphonden (mits aangelijnd). Zorg dan wel dat je een poepzakje bij je hebt. Dit hebben we niet zelf verzonnen, het zijn de  regels van de gemeente Zevenaar. Van 1 mei tot 1 oktober zijn honden niet welkom bij de Breuly en daarmee ook niet op ons festival.

(Brom)fietsen
Je mag niet met je (brom)fiets op het festivalterrein, wel met een scootmobiel. We hebben een speciale plek tegenover het terrein waar je jouw stalen ros kunt stallen. 

Houd het festivalterrein schoon
Afval scheiden is niet nodig, maar je afval op de grond donderen ook niet! We hebben genoeg afvalbakken op het terrein staan om hier je troep in te gooien.  

Wildplassen verboden
We hebben één plas en dat is waterplas De Breuly. Voor jouw plas hebben we een prachtig schoon toiletgebouw. Contant kost een bezoekje 50 eurocent en met pin 70 eurocent. Is dat niet wild?

Alcohol, roken en drugs
De algemene regels voor alcohol en drugs gelden natuurlijk ook op óns festival! Onder de 18 geen alcohol en in de tenten mag niet worden gerookt. En we hebben een zerotolerance voor drugsgebruik, bij constatering schakelen wij de politie in. 

Geen glaswerk en blik op BuitenBlik
Wij willen voor ieders veiligheid geen glaswerk en liever geen blik zien.  

Gevaarlijke voorwerpen?
Deze voorwerpen zijn simpelweg op ons festivalterrein niet toegestaan. Ook hiervoor volgen wij de wettelijke regels.  

Flyeren en reclame 
Het uitdelen van flyers bezorgt ons erg veel afval, dus niet doen!! Natuurlijk maken we reclame voor sponsoren en deelnemers die samen ons festival mogelijk maken. Andere reclame? Daar is ons festivalterrein niet voor bedoeld en dus niet toegestaan.  

Fotografie en film 
Bij het betreden van het festivalterrein geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotograaf of filmer waarbij je tevens akkoord gaat dat wij het beeldmateriaal gebruiken voor (social) media. 

Houd het gezellig  
Wangedrag of ongepast gedrag  wordt niet getolereerd. Toegang tot of verwijdering van het terrein kan je dan overkomen. Dit wil je toch niet?

Kaartje