LeukeDingenMarkt

VANZAN

`

VANZAN is het label van Heleen van Zantvoort. Ik maak tassen van geveldoek. U kent ze wel: die reclamedoeken die aan de gevel hangen van b.v. schouwburgen en winkels voor aankondigingen. Dit doek (Bisonyl) is, na voor wat het bedoeld was, prima te gebruiken om tassen e.d. van te maken. Ik heb me erop gestort en het hergebruiken van het materiaal onder de knie gekregen. Lekker stevig en elke tas is uniek want geen enkel doek is hetzelfde.

 

www.heleenvanzantvoort.com

Instagram: Heleen van Zantvoort

Facebook: VANZAN en Heleen van Zantvoort

Zaterdag en Zondag

Door Mien

`Door Mien` staat gelijk aan : Met passie en volgens de laatste trends handgemaakt.

Mien laat zich met haar sieraden inspireren door natuurstenen en andere grondstoffen uit de natuur. Kleuren en materialen worden bij elkaar gezocht en bijv in leer bewerkt tot armband.  Haar passie voor typografie kan Mien kwijt in haar slagletters. Alles bij elkaar resulteert dit in een aanbod vol variatie en altijd met een persoonlijke noot.

Kom naar het Buitenblik festival op 24 en 25 mei en laat je eigen persoonlijke sieraad maken. En dat terwijl je geniet van alles wat het festival te bieden heeft. Je gaat met een mooie herinnering  naar huis.

Mien heeft veel  sieraden op voorraad maar laat zich desgewenst ook uitdagen tot het vervaardigen van een op maat gemaakt sieraad.

De collectie bestaat uit o.a.: Armbanden en kettingen met een persoonlijke tekst,  natuurstenen en leren armbanden voor de man (met of zonder tekst), wrap armbanden leer met facet en natuurstenen kralen.

Door Mien is te vinden op Facebook: Doormien. E-mail naar doormien@hotmail.com voor speciale wensen.

Zaterdag en Zondag