Muziek Vrijdag 31 mei

Vrijdag 31 mei
vanaf 22.00 uur

 

Voor wie vrijdag-avond iets anders wil dan de film. Lekker gezellig babbelen met een drankje en een hapje kan ook. En dat alles met een heerlijk gezellige muziek.

De akoestische band Wanted bestaat uit muzikanten afkomstig uit verschillende bestaande bands. Twee zangeressen (Mirella ten Dam en Linda Scholten) worden begeleid door twee gitaristen (Arjan Schreurs en Remco Hiddink). Hoewel de nadruk ligt op de prachtige samenzang van de twee zangeressen wordt soms ook 4-stemmig gezongen.
De band heeft inmiddels al op diverse festivals en gelegenheden gespeeld en speelt een heel gevarieerd repertoire. Van nummers uit de jaren ‘70 tot de meer moderne nummers, allemaal in een akoestisch jasje gestoken. Ideaal voor een gezellige gelegenheid; live muziek waarbij toch lekker gekletst kan worden. Van receptie, feest tot café.

//www.facebook.com/636879529777599/videos/213619266174021/

 

Muziek Zaterdag 1 juni

U2 in Zevenaar!!

Zaterdag 1 juni
20.00-22.00 uur
podium

 

Zaterdagavond 1 juni kun je helemaal gratis live genieten van alle U2 klassiekers. U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa en wij halen ze naar ons festival.

Uitgegroeid tot wat critici noemen ‘One of the best bands worldwide dedicated to the music of the Irish rockband U2 ’ biedt The U2-Tribute een anderhalf uur durende liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2. De vier muzikanten zetten de muziek van U2 neer op een natuurgetrouwe manier, met veel respect voor het origineel. In een dynamische liveshow waarin opzwepende meezingers worden afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.
The U2-Tribute speelt daarbij met verschillende thema’s en showelementen uit de oorspronkelijke U2-shows, waarbij ruimte blijft voor spontaniteit en interactie met het publiek. U2 staat bekend om haar unieke sound en The U2-Tribute weet dit geluid als geen andere band op overtuigende manier neer te zetten. Al meer dan 15 jaar!

Live clip Pride: //www.youtube.com/watch?v=J8E5PKxGZ5M

The fastest way out

zaterdag 1 juni
13.00-13.45 uur
podium

 

Wij zijn The Fastest Way Out, een opkomende indie rockband uit Zevenaar. Wij bestaan uit Christiaan (zang en gitaar), Renee (gitaar), Linn (bas) & Victor (drums) We spelen covers van onder andere Arctic Monkeys en John Mayer en wisselen dit af met ons eigen werk. Van ons kun je een dynamisch en gevarieerd optreden verwachten!

CONTACT:

E-mail: tfwo.band@gmail.com
Christiaan Frölich: +31 06 45651530
Instagram: @tfwo.band
Facebook: //www.facebook.com/tfwo.band/

Josie Jo

zaterdag 1 juni
14.00-14.45 uur
tent

 

“Josie Jo is veelzijdig, eerlijk en puur. Muziek komt uit je hart en niet uit een fabriek”

Laat je meevoeren op de eigenzinnige sound en songs die bekend of minder bekend zijn, met een heerlijk soul-randje als signatuur.

JosieJo speelt vrolijk samen met Lange Indiaan haar eigen werk en fijne covers, op het fabuleuze festival Buitenblik en deze muzikaal gezellig op te pimpen! Kom gezellig langs, leg je oor te luister en waag wellicht een lekker dansje. Tot dan!!

site: www.josiejo.nl

emailadres: jorien@jorienaernds.nl

zaterdag 1 juni
15.00-15.45 uur

 

Our story

Stop 6 muziekdocenten bij elkaar in een lokaal en de rest loopt vanzelf!
Van een middag jammen, naar een weekend spelen, naar de studio,
naar zelfs een blijvende coverband “The Nightshift”. En met repertoire
van motown tot pop is het voor iedereen een feest van herkenning.

Marko Poucki

zaterdag 1 juni
16.00-16.45 uur
tent

 

 

Marko Poucki is een Groningse (en inmiddels beetje Drentse) liedjesschrijver en zanger. Hij heeft niet veel nodig, slechts een piano en een microfoon. Gevoelige vertellende liedjes, snufje Shaffy en beetje Bos maar vooral met een eigen geluid. Zijn muziek laat zich vangen ergens tussen luisterlied en Nederpop.

Marko is alweer een paar jaartjes fanatiek onderweg met zijn liedjes. Hij schrijft en speelt rustig verder, op zoek naar dat ene pareltje dat nog geschreven moet worden…

//markopoucki.nl

zaterdag 1 juni
17.00-18.00 uur
podium

 

Joint Adventure is een coverband uit Ruurlo die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!

Website: //www.joint-adventure.nl/index/

Facebook startpagina: //www.facebook.com/jointadventureband

Facebook video’s: //www.facebook.com/pg/jointadventureband/videos

zaterdag 1 juni
22.30-24.00 uur
podium

 

Na U2 heerlijk nagenieten in een afterparty met Spuit 11. Dit wordt een topfeest! Spuit11 speelt overal waar gedanst moet worden! Onze setlist bestaat volledig uit nummers die dansbaar en/of heel hard meezingbaar zijn dus gegarandeerd feest! Spuit11 is al regelmatig een grote verrassing gebleken waar nog lang over nagepraat werd! Het dak kan eraf!

Kijk voor wat voorpret op:

//www.spuit-11.net

 

Muziek Zondag 2 juni

The old bridge

zondag 2 juni
13.00-13.45 uur

 

The Old Bridge: ontroerende en vrolijke muziek uit voormalig Joegoslavië.

Het gitaarduo The Old Bridge bestaat uit twee leden van het vermaarde Mostar Sevdah Reunion: Miso Petrovic en Sandi Durakovic. De musici beschikken over een geraffineerde gitaartechniek en brengen bijzondere geluiden voort waar menig gitarist jaloers op zal zijn.

Het duo brengt een repertoire van feestmuziek, ex-Yu rock & world classic, gypsy, ethno, hier en daar vermengd met hedendaagse popmuziek. Het plezier en ogenschijnlijke gemak waarmee deze muzikanten samen musiceren, weten ze moeiteloos over te brengen op hun publiek.

Sylvia & John

zondag 2 juni
14.00-14.45 uur

 

Bekende klassiekers of gouwe ouwe, een repertoire met veelal nummers van 25 jaar of ouder overwegend engelstalige songs. Legendarische nummers ooit geboren op Woodstock.

Zowel solo als samen zingen Sylvia en John nummers die iedereen kent. Meezingers met hits van toen waarbij iedereen herinneringen heeft.

Hij maakt samen met Sylvia van BuitenBlik onvergetelijke middag.

Spirit of New Orleans

zondag 2 juni
15.00-15.45 uur

 

De Spirit of New Orleans zorgt met aanstekelijke swing en Mardi Gras songs voor dat authentieke New Orleans gevoel. Muziek uit het hart, met onder meer hommages aan grootheden zoals Louis Armstrong, Harry Connick Jr en Fats Domino. De jonge band, die zo uit de French Quarter geplukt lijkt te zijn, brengt de luisteraar mee op een muzikale reis naar de geboorteplaats van de jazz.

Na het horen van Blueberry Hill van Fats Domino raakte bandleider Jetse de Jong op jonge leeftijd in de ban van de aanstekelijke muziek uit New Orleans. Vanaf dat moment heeft hij zich als een van de weinigen bekwaamd in de rijke pianotraditie die deze stad kent. Bij ieder optreden is de invloed van pianisten als Dr. John, James Booker en Professor Longhair duidelijk hoorbaar.

//youtu.be/VsPw1bWEqp8?t=3543

Lain Barbier

zondag 2 juni
1600-16.45 uur

 

Solid as a Rock, A Heart full of Soul…

Barbier was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Op het moment zingt hij ook bij de bands: More Than BluesJukebox Heroes en Lain’s Workout

Naar aanleiding van de re-release van de lp It’sMore Fun To Compete van de legendarische The Speedtwins op 21 november 2015 (release van Pseudonym Records, maar nu als dubbel-lp met 15 (!!) bonustracks) zal Lain samen met Nico Groen als The Speedtwin(S) ook her en der de spijkers uit de planken komen spelen. eerste keer op 6 december in Cafe Atlanta in Arnhem, als pauze gebeuren bij het Turbo optreden aldaar. Be there!!

Ook doet hij veel akoestisch werk, solo of met muzikante als: John Hayes, Jusso WhistlerLowik van de Velden en Svenzino

Hij is gezegend met een zeer krachtige stem. Door zijn enorme bereik heeft Lain zich gespecialiseerd in de vertolking van de powerballad: rock met een flinke dosis soul, gezongen vanuit je tenen.

Hij zegt daar zelf over: ‘Muziek maken moet voor mij een beetje pijn doen. Mijn grote drijfveer is om iets los te maken bij mensen. Daar ga ik voor tot het uiterste. Of het nu voor tien of tienduizend mensen is maakt me niet uit, ik wil ze allemaal kippenvel bezorgen.’

Marko Poucki

zondag 2 juni
17.00-17.45 uur

 

 

Marko Poucki is een Groningse (en inmiddels beetje Drentse) liedjesschrijver en zanger. Hij heeft niet veel nodig, slechts een piano en een microfoon. Gevoelige vertellende liedjes, snufje Shaffy en beetje Bos maar vooral met een eigen geluid. Zijn muziek laat zich vangen ergens tussen luisterlied en Nederpop.

Marko is alweer een paar jaartjes fanatiek onderweg met zijn liedjes. Hij schrijft en speelt rustig verder, op zoek naar dat ene pareltje dat nog geschreven moet worden…

//markopoucki.nl