Muziek Zaterdag 1 juni

U2 in Zevenaar!!

Zaterdag 1 juni
20.00-22.00 uur

 

Zaterdagavond 1 juni kun je helemaal gratis live genieten van alle U2 klassiekers. U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa en wij halen ze naar ons festival.

Uitgegroeid tot wat critici noemen ‘One of the best bands worldwide dedicated to the music of the Irish rockband U2 ’ biedt The U2-Tribute een anderhalf uur durende liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2. De vier muzikanten zetten de muziek van U2 neer op een natuurgetrouwe manier, met veel respect voor het origineel. In een dynamische liveshow waarin opzwepende meezingers worden afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.
The U2-Tribute speelt daarbij met verschillende thema’s en showelementen uit de oorspronkelijke U2-shows, waarbij ruimte blijft voor spontaniteit en interactie met het publiek. U2 staat bekend om haar unieke sound en The U2-Tribute weet dit geluid als geen andere band op overtuigende manier neer te zetten. Al meer dan 15 jaar!

Live clip Pride: //www.youtube.com/watch?v=J8E5PKxGZ5M

The fasted way out

zaterdag 1 juni
13.00-13.45 uur

 

Wij zijn The Fastest Way Out, een opkomende indie rockband uit Zevenaar. Wij bestaan uit Christiaan (zang en gitaar), Renee (gitaar), Linn (bas) & Victor (drums) We spelen covers van onder andere Arctic Monkeys en John Mayer en wisselen dit af met ons eigen werk. Van ons kun je een dynamisch en gevarieerd optreden verwachten!

CONTACT:

E-mail: tfwo.band@gmail.com
Christiaan Frölich: +31 06 45651530
Instagram: @tfwo.band
Facebook: //www.facebook.com/tfwo.band/

Marko Poucki

zaterdag 1 juni
16.00-16.45 uur

 

Marko Poucki is een Groningse (en inmiddels beetje Drentse) liedjesschrijver en zanger. Hij heeft niet veel nodig, slechts een piano en een microfoon. Gevoelige vertellende liedjes, snufje Shaffy en beetje Bos maar vooral met een eigen geluid. Zijn muziek laat zich vangen ergens tussen luisterlied en Nederpop.

Marko is alweer een paar jaartjes fanatiek onderweg met zijn liedjes. Hij schrijft en speelt rustig verder, op zoek naar dat ene pareltje dat nog geschreven moet worden…

//markopoucki.nl

zaterdag 1 juni
17.00-18.00 uur

 

Joint Adventure is een coverband uit Ruurlo die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!

Website: //www.joint-adventure.nl/index/

Facebook startpagina: //www.facebook.com/jointadventureband

Facebook video’s: //www.facebook.com/pg/jointadventureband/videos

Josie Jo

zaterdag 1 juni

 

“Josie Jo is veelzijdig, eerlijk en puur. Muziek komt uit je hart en niet uit een fabriek”

Laat je meevoeren op de eigenzinnige sound en songs die bekend of minder bekend zijn, met een heerlijk soul-randje als signatuur.

JosieJo speelt vrolijk samen met Lange Indiaan haar eigen werk en fijne covers, op het fabuleuze festival Buitenblik en deze muzikaal gezellig op te pimpen! Kom gezellig langs, leg je oor te luister en waag wellicht een lekker dansje. Tot dan!!

site: www.josiejo.nl

emailadres: jorien@jorienaernds.nl

Muziek Zondag 2 juni