Ouderen Programma

“Gezongen Herinneringen”

Buitenblik Festival nodigt u uit voor een ochtendvol herkenning, herinnering en gezelligheid aan de oever van de Breuly op zondag 2 juni. Geniet van liedjes van toen, laat u zich verwennen met een handmassage en kent u de Veleta nog?  M.m.v. Barbara Breedijk, Pauwergirls, Vaye MusicalTheater, Diva Dichtbij en Vida Studio’s

Het festivalterrein is geopend vanaf 9.30 uur. U wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en op het terrein is al genoeg te beleven. Het podiumprogramma in de grote tent start om 10.30 en duurt tot ca. 11.30 uur.

Wilt u zich aanmelden voor het programma “Gezongen Herinneringen” op zondagochtend 2 juni? Stuur dan, vóór 15 mei a.s., een mail met uw naam, adres en telefoonnummer en het aantal personen waarmee u komt naar welkom@buitenblik.nl óf geef u op bij Rebers boek en buro, Marktstraat 29-31, tel nr. 0316-524970

Mocht u vervoer nodig hebben, geeft u dit dan aan, dan nemen wij contact met u op.

Diva Dichtbij

Zingen van mens tot mens

Onze Diva’s zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet naar het theater kunnen. Dat doen we bijvoorbeeld in een huiskamer van een zorgorganisatie of aan iemands bed. Van mens tot mens – meestal juist níet op een podium, want we willen dichtbij komen en iedere persoon oprecht aandacht geven Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de mens achter de ziekte of beperking weer zichtbaar wordt.

De repertoire van Isabella Scholte loopt uiteen van klassiek, opera en jazz tot musical, chansons en evergreens. Afgestemd op het publiek, dat ze haarfijn aanvoelt. Ze speelde in de musicals Elisabethen Titanic, zingt naast Diva Dichtbij in de close harmony trio’s Noblesse Obligeen The ChooChoosen was te zien in De Wereld Draait Dooren Holland’s got talent.

Muziek is een van de krachtigste middelen om emoties op te roepen en kan het hele brein activeren. Zelfs als dat brein niet meer goed functioneert, bijvoorbeeld door dementie. Dat is een van de pijlers onder Diva Dichtbij. Ervaar het deze mooie zondagochtend op BuitenBlik. En laat je meevoeren, verrassen en ontroeren.