Ouderen Programma

“GEZONGEN HERINNERINGEN”

Buitenblik Festival nodigt u uit voor een ochtendvol herkenning, herinnering en gezelligheid aan de oever van de Breuly op zondag 2 juni. Geniet van liedjes van toen, laat u zich verwennen met een handmassage en kent u de Veleta nog?  M.m.v. Barbara Breedijk, Pauwergirls, Vaye MusicalTheater, Diva Dichtbij en Vida Studio’s

Het festivalterrein is geopend vanaf 9.30 uur. U wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en op het terrein is al genoeg te beleven. Het podiumprogramma in de grote tent start om 10.30 en duurt tot ca. 11.30 uur.

Wilt u zich aanmelden voor het programma “Gezongen Herinneringen” op zondagochtend 2 juni? Stuur dan, vóór 15 mei a.s., een mail met uw naam, adres en telefoonnummer en het aantal personen waarmee u komt naar welkom@buitenblik.nl óf geef u op bij Rebers boek en buro, Marktstraat 29-31, tel nr. 0316-524970

Mocht u vervoer nodig hebben, geeft u dit dan aan, dan nemen wij contact met u op.

Het complete programma “Gezongen herinneringen” , Diva dichtbij en de Powergirls zal via een livestream op deze website te volgen zijn.

BARBARA-BREEDIJK-1030x773

Het Ouderenprogramma van het BuitenBlik festival wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur -en erfgoedpact 2017-2020 Leven in de Liemers. Dit is een initiatief van  de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en provincie Gelderland met als doel de leefbaarheid en identiteit van de Liemers te versterken door middel van kunst, cultuur of erfgoed en daartoe een stimuleringsbudget beschikbaar stellen. De verbinding met cultuurparticipatie (welzijn) cultuureducatie en/of cultuurtoerismestaat daarbij centraal.

Diva Dichtbij

Zingen van mens tot mens

Onze Diva’s zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet naar het theater kunnen. Dat doen we bijvoorbeeld in een huiskamer van een zorgorganisatie of aan iemands bed. Van mens tot mens – meestal juist níet op een podium, want we willen dichtbij komen en iedere persoon oprecht aandacht geven Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de mens achter de ziekte of beperking weer zichtbaar wordt.

De repertoire van Isabella Scholte loopt uiteen van klassiek, opera en jazz tot musical, chansons en evergreens. Afgestemd op het publiek, dat ze haarfijn aanvoelt. Ze speelde in de musicals Elisabethen Titanic, zingt naast Diva Dichtbij in de close harmony trio’s Noblesse Obligeen The ChooChoosen was te zien in De Wereld Draait Dooren Holland’s got talent.

Muziek is een van de krachtigste middelen om emoties op te roepen en kan het hele brein activeren. Zelfs als dat brein niet meer goed functioneert, bijvoorbeeld door dementie. Dat is een van de pijlers onder Diva Dichtbij. Ervaar het deze mooie zondagochtend op BuitenBlik. En laat je meevoeren, verrassen en ontroeren.

isabella scholten

Foto:Studio Kastermans

PowerGirls

De meisjes van de radio brengen voor elk publiek vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog! Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig, met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald, van luisterliedjes tot meezingers en danshits!

[/vc_row_inner]

Vaye MusicalTheater

Het is mijn passie om middels musicaltheater producties een onderliggende boodschap uit te dragen, 
waarin bewustwording, inspiratie en positieve zaadjes worden geplant in het bewustzijn van mensen,
specifiek kinderen en jongeren. Elène Vaye

Plezier en ontwikkeling staan bij Vaye Musicaltheater centraal. Dat doen we door iedereen de kans te geven zichzelf op een creatieve en leuke manier te ontplooien in een veilige omgeving. We kijken naar ieders individuele aanleg en stimuleren dit talent optimaal. Daarnaast vinden we het sociale aspect en teamspel belangrijk. Durf te laten zien wie je bent!