Chris Hero Jack

Zaterdag, 17:00 – 17:45 uur

 

Christiaan heeft van jongs af aan al een liefde voor muziek en cultuur. Hij wil verhalen vertellen en muziek is voor hem de perfecte manier om dit te doen.

Na een aantal bands is zijn drang om verhalen te vertellen uiteindelijk uitgebloeid tot de act ‘Chris Hero Jack’. Met als thuisbasis Zevenaar/Tolkamer en een band verspreid over Gelderland speelt Chris Hero Jack een mix van Alternatieve Rock, Pop, Blues en Soul.

In één zin zou hij hun muziek omschrijven als; Bluesy rock n’ roll met een moderne twist en af en toe een John Mayer-esque nummer. Muziek om naar te luisteren als je er even doorheen zit, als je wil headbangen of voor tijdens een roadtrip! Toch wil hij zich niet binden aan een vaste stijl en vind hij het vooral erg tof om stijlen te combineren. Een aantal van zijn invloeden zijn onder andere John Mayer, KALEO, Hozier en Kensington, maar eigenlijk haalt hij bijna overal wel inspiratie uit. Met Christiaan Frölich op vocals/gitaar, Victor Kummeling op drums, Timon Schmitt op keys/vocals/sax, Josué Rietman op bas en Imme Niamh op vocals/keys zorgt Chris Hero Jack altijd voor een avond/middag (wat dan ook…) om op terug te kijken. ‘Een mooie ervaring voor het publiek staat bij ons op de eerste plaats’.